Ако четете Kulinar.bg, няма как да не сте забелязали невероятните и най-разнообразни рецепти на Люба Грънчарова.
Ароматни печени зеленчуци, бяла риба в бекон, лучена супа, мъфини, сладки терлички и много други, приготвени и заснети от Люба ястия, ни карат да облизаваме устни всеки ден.
Имаме чудесна новина – от днес нататък Люба ще бъде полезна на кулинарния сайт не само с рецептите си, но и с богатия си кулинарен опит.
Това ще стане възможно благодарение на новата рубрика "Съветите на Люба", която стартира именно днес. Очаквайте незамените й съвети от първо лице всеки петък.
Междувременно, не пропускайте да се запознаете с нея...
Разкажи на читателите ни за себе си.
Родена съм в София. В семейството ми храната и отношението към нея беше на особена почит. Баба ми готвеше много добре. От дете проявявах интерес към готвенето и винаги, когато исках да помагам, ме поощряваха. Първата тетрадка с рецепти, лично диктувана от баба ми, започнах да водя на 14 години.
Имаш ли специално кулинарно образование?
По образование съм музикант, а готвенето ми е хоби.
Когато у нас не се намираха много кулинарни книги, както е сега, приятели ми носеха от чужбина кулинарни списания. Така започнах постепенно да навлизам и обогатявам познанията си и да научавам тънкостите на кулинарното изкуство.
Дълги години сътрудничех на вестници и списания в кулинарните рубрики.
Какво още споделя Люба може да научите от Kulinar.bg.